Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels in Praag Aanbiedingen

Hotels in Praag

De allerbeste hotels in Praag tref je aan daar waar de stad op zijn mooist is: overal! Praag betovert je meteen en dit is tijdens een verblijf op hotel in Praag net zo! Waar wacht je nog op?

Je bent fan van mooie steden, veel cultuur, en een bruisend nachtleven? Rep je dan als de bliksem naar een hotel in Praag, gegarandeerd iets voor jou!

Boek je hotel in Praag hier zonder vervelende reservatiekosten. Zowel de luxueze als de meer op families gerichte hotels in Praag staan het hele jaar door paraat! We wensen je een onvergetelijk verblijf in Praag, Tsjechië!

 

Toeristische info

Hotels in Praag

Praag is zo mooi! De stad is amper aangetast door oorlogs- en natuurgeweld en heeft weinig nieuwbouw. Resultaat: één groot openluchtmuseum. Toch zul je tijdens je verblijf op hotel in Praag snel ontdekken dat het tegelijkertijd één van de hipste steden van het moment is, een rijke cultuurstad die nog niets van zijn charme heeft verloren. Praag is een zeer levendige stad zowel overdag als 's nachts. Verveling is hier uitgesloten. De Laterna Magica is een absolute must bij je citytrip aan Praag. Ook de oude stad, met zijn meer dan 500 torentjes, het doolhof van steegjes en bruisende pleinen, zal je gegaranderd betoveren!

 
Geen reserveringskosten! Kies uit meer dan 5000 hotels met BookYourHotel.org
Gerelateerde onderwerpen: