Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels in Valencia

Hotels in Valencia

Bespaar tot 50% op je hotel in Valencia en leg vandaag nog die bruisende citytrip naar deze vurige Spaanse stad vast! Verblijf in het mooie stadscentrum met z'n perfecte evenwicht tussen oud en nieuw in cultuur en architectuur.

Cultuurliefhebber, zakenman of zonneklopper, logeren in een van de hotels in Valencia kan niemand ontgoochelen!

Valencia is een stad met vele gezichten, een stad die van alle markten thuis is. Niet te verwonderen dat ook de keuze aan hotels zeer breed is: van budgetvriendelijke, over familiale tot meer luxueuze hotels, in Valencia vind je ze allemaal!

 

Toeristische info

Hotels in Valencia

Valencia is zo veel meer dan enkel een stad waar de zon meer dan 300 dagen per jaar schijnt, tijdens een vakantie of zakenreis in een hotel in Valencia zul je snel merken dat de stad bezaaid ligt met bezienswaardigheden allerhande: interessante musea over kunst, wetenschap en geschiedenis en een prachtig historisch centrum dat een waar doolhof is van smalle straatjes en mooie pleinen, een uitstekende garantie voor urenlang wandel- en verkenningsplezier. Niet alleen de oude cultuur is hier fascinerend, Valencia is ook een opvallend hedendaagse stad, met heel wat moderne architecturale hoogstandjes. Wie even wil ontsnappen aan de drukte van de stad, hoeft het helemaal niet ver te zoeken: midden in het centrum ligt een uitgestrekt, weelderig groen park in de oude bedding van de Turia-rivier. Als klap op de vuurpijl liggen twee van Spanje's mooiste stranden op amper een paar minuten van het stadscentrum: Malvarossa en Arenas. In Valencia hoeft ook niemand honger te lijden: overal in de stad vindt je gezellige restaurants waar je je tegoed kunt doen aan een heerlijke traditionele paella met een wijntje... Reserveer vandaag nog online je hotelkamer in Valencia en ga een onvergetelijk weekend tegemoet!

 
Geen reserveringskosten! Kies uit meer dan 5000 hotels met BookYourHotel.org
Gerelateerde onderwerpen: