Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels in Bilbao

Hotels in Bilbao

Bespaar tot 75% op je hotel in Bilbao en leg vandaag nog die bruisende citytrip naar deze vurige Baskische stad vast! Verblijf in het oude stadscentrum met z'n kleine straten, gezellige pleintjes en een nieuwe verrassing om iedere hoek.

Cultuurliefhebber of zakenman, logeren in een van de hotels in Bilbao is voor iedereen een echte aanrader!

Bilbao is een aantrekkelijke en moderne metropool met vele gezichten, een stad die van alle markten thuis is. Niet te verwonderen dat ook de keuze aan hotels er zeer breed is: van budgetvriendelijke, over familiale tot meer luxeueze hotels, in Bilbao vind je ze allemaal!

 

Toeristische info

Hotels in Bilbao

Bilbao.. Velen denken wellicht meteen aan het fenomenale Guggenheim-museum, maar de Baskische stad is veel meer dan dit architecturaal pareltje alleen. Zo is er in de oude stad altijd volop sfeer: kleine winkeltjes, pleintjes met heerlijke luie terrasjes en een aantal uitstekende restaurants. De imago-verandering van Bilbao van een wat saaie, grijze industriestad naar aantrekkelijke, hedendaagse metropool kreeg met het bouwen van Frank Gehry's meesterwerk, Museo Guggenheim Bilbao, natuurlijk een flinke duw in de rug. Deze transformatie van het stadsgezicht zorgde de jongste jaren voor de opkomst van heel wat nieuwe hotels in het stadscentrum, waardoor Bilbao steeds vaker als echte "citytrip-bestemming" naar voren treedt. En gelijk heeft ze: Bilbao verveelt nooit en ook buiten de stad krijg je met de indrukwekkende landschappen heel wat moois voorgeschoteld. Redenen te over dus om vandaag nog je hotel in Bilbao te boeken voor een zalig weekendje weg!

 
Geen reserveringskosten! Kies uit meer dan 5000 hotels met BookYourHotel.org
Gerelateerde onderwerpen: