Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels in Malta

Hotels in Malta

De leukste hotels in Malta zijn gelegen in badsteden als St.Paul's Bay of St.Julian's Bay, maar ook in het wat rustigere binnenland treft u enkele pareltjes aan.

U houdt van zonvakanties of bent eerder gebrand op cultuur en geschiedenis? Dan is een vakantie in een van de hotels in Malta beslist uw ding !

Reserveer je hotel in Malta hier rechtstreeks in het hotel, dus zonder enige reservatiekost. Het gunstige klimaat zorgt ervoor dat je het hele jaar door in de hotels in Malta terechtkunt voor een onvergetelijke vakantie!

 

Toeristische info

Hotels in Malta

Welkom in Malta, een waar paradijs voor zij die van zon en geschiedenis houden! Het eilandstaatje in het midden van de Middellandse Zee kent een erg rijk verleden dat met de megalitische tempels zelfs teruggaat tot in de prehistorie. In de hoofdstad Valletta en de andere steden en dorpjes kun je kuieren door middeleeuwse steegjes en genieten van heel wat couleur locale. Vanuit je hotel op Malta maak je boottochtjes op het azuurblauwe water en in de restaurants geniet je van overheerlijke visgerechten. Tip: maak zeker eens een uitstap naar het kleiner eiland Gozo en maak een tussenstop aan de prachtige Blue Lagoon op het eilandje Comino... Malta is klein maar groots in haar schoonheid!

 
Geen reserveringskosten! Kies uit meer dan 5000 hotels met BookYourHotel.org
Gerelateerde onderwerpen: