Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels in Venetië Aanbiedingen

Hotels in Venetië

Liefhebbers van oude architectuur, modefanaten of kunstminnaars, allemaal komen ze in een hotel in Venetië aan hun trekken. Het unieke karakter van de stad, gebouwd op het water, het rijke culturele aanbod, de heerlijke gastronomische mogelijkeden... De hotels in Venetië hebben het allemaal!

De aantrekkelijkste hotels in Venetië vind je natuurlijk terug in een van de wijken in het het oude, compacte centrum, dicht bij de overvloed aan bezienswaardigheden.

Boek hier je hotel in Venetië, makkelijk, goedkoop en snel, zonder reserveringskosten. Alle hotels in Venetië, goedkoop of luxueus, staan winter en zomer voor je klaar. We wensen je een onvergetelijk verblijf toe in Venetië!

 

Toeristische info

Hotels in Venetië

Venetië, de stad gebouwd op water, door velen geroemd als de mooiste stad ter wereld, met zijn typische gondels, het wereldberoemde San Marcoplein, de Rialtobrug, de basiliek, het Dogenpaleis, enz... lokt jaarlijks miljoenen toeristen naar nauwe straatjes en brugjes. Wie verblijft in een hotel in Venetië komt terecht in een volledig nieuwe wereld. Een wereld zonder auto's, waar bootjes het vervoermiddel zijn en de verbinding maken tussen de 120 eilandjes. Het best kies je natuurlijk voor een hotel in Venetië in de oude stad zelf, om ten volle de wel heel aparte sfeer, uniek in de wereld, te voelen. Vergeet ook niet om wat Venetiaans Glas terug mee naar huis te brengen. En breng je goed humeur mee, zeker tijdens carnaval!

 
Geen reserveringskosten! Kies uit meer dan 5000 hotels met BookYourHotel.org
Gerelateerde onderwerpen: