Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels in Turijn

Hotels in Turijn

Je houdt van barokke steden, de Italiaanse cultuur en de Alpen? Je had graag eens genoten van een deugddoend weekendje of langer in één van de minder bejubelde maar evenzeer prachtige steden van Noord-Italië? Dan moet je zeker eens een verblijf in een van de vele uitstekende hotels in Turijn overwegen!

De leukste hotels in Turijn vind je terug daar waar de gevels statig zijn, de restaurants stijlvol en de cafés gezellig: het centrum van de stad aan de Via Roma of het Piazza San Carlo.

Reserveer je hotelkamer in Turijn hier zonder bijkomende reserveringskosten. Zowel de budgetvriendelijke als de meer luxueuze hotels in Turijn wachten je nu al met open armen op! Alvast een onvergetelijk verblijf gewenst in Turijn, Italië!

 

Toeristische info

Hotels in Turijn

Turijn, Torino in het Italiaans, is na Milaan de tweede grootste stad van Noord-Italië, langs de west- en noordkant omflankt door de Alpen, langs de zuidkant door de schilderachtige heuvels van Monferrato... De stad is véél meer dan de beroemde lijkwade of het automerk Fiat, het is een historische parel die allang haar imago van grijze industriestad van zich af heeft weten schudden. Het is de bakermat van de Italiaanse film: in het razend interessante Filmmuseum kom je hier alles over te weten. Regenvrij winkelen is mogelijk dankzij de talloze overwelfde straten, bij mooi weer zijn er de levendige openluchtmarkten. Langs de Via Roma vindt je heel wat statige gebouwen, stijlvolle winkels en gezellige cafés. Turijn het mindere broertje van Milaan? Niets van!

 
Geen reserveringskosten! Kies uit meer dan 5000 hotels met BookYourHotel.org
Gerelateerde onderwerpen: