Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels in Firenze

Hotels in Firenze

Zakenman, toerist, kunst-, geschiedenis- of winkelliefhebber, tijdens een weekendje of langer op hotel in Firenze krijgt ieder wat hij wil. Het historisch schatrijke karakter van de stad, het brede culturele aanbod, het zalige Toscaanse klimaat en de vele gastronomische mogelijkeden... De hotels in Firenze hebben het allemaal!

De beste hotels in Firenze vind je terug in het oude stadscentrum in de buurt van de overvloed aan bezienswaardigheden.

Boek je hotel in Firenze hier zonder bijkomende reserveringskosten. Alle hotels in Firenze staan het hele jaar door voor je klaar. We wensen je een prachtige vakantie toe in Firenze, in het hart van Toscane!

 

Toeristische info

Hotels in Firenze

Wie richting een hotel in Firenze vertrekt krijgt waar voor zijn geld: een prachtige historische stad, temidden het tot de verbeelding sprekende Toscaanse landschap. Firenze, ooit het absolute culturele en intellectuele hart van Europa, is vandaag de dag een bijzonder populaire bestemming onder citytrippers. Niet zonder reden: zij die op hotel in Firenze in het oude stadshart verblijven, kunnen meteen gaan genieten van de vele prachtige straten en pleinen, de talloze paleizen (vb. Palazzo Vecchio op de Piazza della Signoria) en kunstwerken, enz.. Tip: kies voor een verblijf op hotel in Firenze buiten de soms erg hete zomermaanden, zodat je onbelemmerd kunt genieten van al het moois!

 
Geen reserveringskosten! Kies uit meer dan 5000 hotels met BookYourHotel.org
Gerelateerde onderwerpen: