Geniet van een welverdiend weekendje Berlijn, voordelig en snel, met BookYourHotel.org!

Om met een cliché te beginnen: Berlijn is een stad van het heden en verleden, in één adem modern én klassiek. Een bijzonder hippe stad, erg in trek bij jongeren, maar met een fascinerende geschiedenis en cultureel patrimonium achter elke hoek. Wie goed geïnformeerd op weekendje Berlijn wil vertrekken, neemt best een kijkje op onderstaande pagina’s:

Bezienswaardigheden in Berlijn
Hotels in Berlijn
Musea in Berlijn

Weekendje Berlijn: Historische stad

Wie een weekendje Berlijn doet komt terecht in een stad met een een rijke en erg boeiende geschiedenis. Zowel de eeuwenoude bezienswaardigheden zoals het reusachtige paleis Charlottenburg als de meer recente overblijfselen als de Berlijnse muur (Checkpoint Charlie), maken een weekendje Berlijn op historisch vlak een absolute topper.

Weekendje Berlijn: Groene stad

Zo maar eventjes 25% van Berlijn ligt bezaaid met parken, meren, stranden, enz. Dus wie wil ontkomen aan de hustle-and-bustle van het drukke stadsleven hoeft tijdens een weekendje Berlijn nooit ver te lopen!

Weekendje Berlijn: Musea

Berlijn is een van de meest interessante museumsteden in Europa. Zowel op vlak van kunst (Gemäldegalerie, het Bode-Museum en het Pergamonmuseum) als geschiedenis, kent Berlijn zijn gelijke niet en zullen museumbezoekers hun stoutste dromen in vervulling zien gaan!

Weekendje Berlijn: Coole stad

Berlijn is al een tijdje erg in trek bij feestende jongeren. Het stevig uitgebalanceerde uitgaansleven in Berlijn blijft dan ook een van de belangrijkste aantrekkingsfactoren en redenen voor een weekendje Berlijn. Een knusse avond in een van de honderden cafés of een wilde, eindeloze nacht in een van de vele trendy nachtclubs, je zult zien: Berlijn is van alle markten thuis. Ook de Love Parade is hier het vermelden waard.

Om af te sluiten, nog een leuk filmpje voor een weekendje Berlijn: