Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels in Dublin

Hotels in Dublin

Bespaar flink op je hotels in Dublin en boek vandaag nog die bruisende citytrip! Logeer in het schitterende stadscentrum met z'n historische gebouwen, brede lanen, overdekte markten en winkelwijken.

Of u nu op zaken bent of de toerist wenst uit te hangen, een verblijf van een paar dagen en nachten in een hotel in Dublin zal je niet ontgoochelen!

Dublin is een stad die van alle markten thuis is, dus zowel de budgetvriendelijke, familiale als de meer luxueuze hotels staan het hele jaar door voor je klaar! Alvast een schitterend verblijf gewenst in de aantrekkelijke Ierse hoofdstad!

 

Toeristische info

Hotels in Dublin

Dublin ligt aan de oostkust van het Ierse eiland, waar de rivier de Liffey uitmondt in de Ierse Zee en telt zo'n half miljoen inwoners (anderhalf miljoen in Greater Dublin). De bevolking is er opvallend jong: ongeveer de helft van de Dubliners is jonger dan 25 jaar. Niet te verwonderen dus dat Dublin de laatste jaren wel eens vaker een van de hipste steden van Europa wordt genoemd. Erg veel moeite hoeft ze hier dan ook niet voor te doen: de stad is bezaaid met bezienswaardigheden, musea (National Gallery + Museum of Modern Art), historische gebouwen en natuurlijk de Ierse pubs met traditionele muziek. Slenter in het spoor van James Joyce langs de straten, pleinen en lanen en ontdek een van de meest gastvrije en gezellige steden van Europa! Dublin staat natuurlijk ook bekend om haar bruisende uitgaansleven, zeker niet te missen dus. Kortom, een fantastische stad voor een heerlijk weekendje weg!

 
Geen reserveringskosten! Kies uit meer dan 5000 hotels met BookYourHotel.org
Gerelateerde onderwerpen: