Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels in Nice

Hotels in Nice

De allerbeste hotels in Nice liggen midden in de driehoek tussen Le Vieux Port, de Promenades des Arts en de rivier Paillon. Ook nabij Le Vieux Nice is het ontzettend mooi verblijven.

Of je nu op zaken bent, liefhebber bent van mooie winkels of jezelf gewoon eens cultureel of gastronomisch wil trakteren,... De hotels in Nice maken al je dromen waar!

Boek je hotel in Nice hier zonder vervelende reserveringskosten. Zowel de luxueuze als de meer budgetvriendelijke hotels in Nice staan altijd voor je paraat! Alvast een onvergetelijk verblijf in Nice gewenst!

 

Toeristische info

Hotels in Nice

Nice is de vijfde grootste stad van Frankrijk en een metropool met een volstrekt unieke dynamiek. Jaarlijks komen talloze mensen van over de hele wereld afgezakt naar een hotel in "La Bella Nizza", al sinds midden 19e eeuw de belangrijkste badplaats aan de prachtige Côte d'Azur. Logeren in een hotel in Nice betekent logeren in de nabijheid van prachtige stranden, protserige boulevards, schitterende boetieks, heerlijke gastronomische restaurants, en zo meer. Er zijn eigenlijk geen superlatieven genoeg om Nice te beschrijven. De stad aan de Franse Rivièra kan alle grote toeristische troeven in tienvoud voorleggen. Vakantie in La Belle Nice is dan ook bedoeld voor ware levensgenieters, mensen die de goede dingen des levens koesteren...

 
Geen reserveringskosten! Kies uit meer dan 5000 hotels met BookYourHotel.org
Gerelateerde onderwerpen: