Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels in Montpellier

Hotels in Montpellier

De allerbeste hotels in Montpellier zijn gelegen in het bruisende stadscentrum, waar de diversiteit aan fijn architecturale stijlen het grootst is.

Of je nu op zaken bent, liefhebber bent van mooie winkels of jezelf gewoon eens cultureel of gastronomisch wil trakteren,... De hotels in Montpellier maken al je dromen waar!

Boek je hotel in Montpellier hier zonder vervelende reserveringskosten. Zowel de luxueuze als de meer budgetvriendelijke hotels in Montpellier staan altijd voor je paraat! Alvast een onvergetelijk verblijf in Montpellier gewenst!

 

Toeristische info

Hotels in Montpellier

Montpellier wordt algemeen omschreven als hét pareltje van de Hérault, en is er op zeer charmante wijze in geslaagd moderne met historische architectuur te verenigen. Het intellectuele centrum (universiteit) gaat meer dan 1000 jaar terug in de tijd, wat haar één van de meest vooraanstaande universiteitssteden ter wereld maakt. Na Nice en Marseille, is Montpellier de grootste stad aan de Côte d'Azur en een heerlijke plaats om een vakantie in een hotel door te brengen. Om te beginnen is Montpellier absoluut een van de meest dynamische steden aan de Franse Rivièra. De stad staat er ook bekend om jaarlijks heel wat studenten uit Frankrijk en andere landen te verwelkomen. Bovendien Montpellier een kustlijn en stranden voorleggen die vergelijkbaar zijn met die van Nice of Marseille. De stad heeft zoveel uiteenlopende dingen te bieden dat het bijna onmogelijk er niet verliefd op te worden!

 
Geen reserveringskosten! Kies uit meer dan 5000 hotels met BookYourHotel.org
Gerelateerde onderwerpen: