Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels in Lyon

Hotels in Lyon

De beste hotels in Lyon zijn gelegen in het mooie en dynamische centrum, of in de prachtige buitenwijken, waar je al een idee krijgt van het leven in deze heerlijke franse stad!

Of je nu op zaken bent, liefhebber bent van mooie winkels of jezelf gewoon eens cultureel of gastronomisch wil trakteren,... De hotels in Lyon maken al je dromen waar.

Boek je hotel in Lyon hier zonder vervelende reserveringskosten. Zowel de luxueuze als de meer budgetvriendelijke hotels in Lyon staan altijd voor je paraat! Alvast een onvergetelijk verblijf in Lyon gewenst!

 

Toeristische info

Hotels in Lyon

Op vakantie in een hotel in Lyon, daar waar Rhône en Saône in elkaar vloeien, is een absolute aanrader voor iedereen die houdt van kunst, cultuur, architectuur en gastronomie. Het historische stadscentrum werd met recht en reden op de Werelderfgoedlijst van UNESCO geplaatst maar ook in de buitenwijken is het heerlijk vertoeven. Overnachtingsmogelijkheden zijn er hier in overvloed: meer dan 300 hotels in Lyon staan het hele jaar door paraat om je een meer dan aangenaam verblijf te garanderen, in alle soorten, maten en prijsklassen! Een absolute aanrader!

 
Geen reserveringskosten! Kies uit meer dan 5000 hotels met BookYourHotel.org
Gerelateerde onderwerpen: