Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels in Kopenhagen

Hotels in Copenhagen

Je bent fan van de scandinavische feel en compacte, moderne steden? Je had graag eens verbleven in de hoofstad van het gezellige Denemarken? Dan zijn de hotels in Kopenhagen beslist je ding!

De leukste hotels in Kopenhagen liggen daar waar de mooiste bezienswaardigheden binnen handbereikliggen: aan de Strøget of vlakbij Nyhavn.

Reserveer je hotel in Kopenhagen hier zonder extra reserveringskosten. Zowel de budgetvriendelijke als de meer luxueuze hotels in Kopenhagen verwelkomen je het hele jaar door met open armen! Alvast een betoverend verblijf gewenst in Kopenhagen, Denemarken!

 

Toeristische info

Hotels in Copenhagen

De havenstad Kopenhagen is de hoofdstad van het vriendelijke Denemarken. Tijdens je verblijf op hotel in Kopenhagen brengt de metro je overal in en iets buiten de stad. Bezienswaardig zijn de parken, kastelen, het beroemde pretpark Tivoli midden in het centrum van de stad, en nog zoveel meer. Ook de fabriek van Carlsberg bevindt zich in het midden van de stad. Kopenhagen heeft de citytripper ontzettend veel te bieden, je kunt er werkelijk een enorme diversiteit aan activiteiten gaan doen. Een weekendje op hotel in Kopenhagen is eenvoudigweg te kort om de stad grondig te leren kennen. Trek er dan ook heen voor minstens een dag of vier!

 
Geen reserveringskosten! Kies uit meer dan 5000 hotels met BookYourHotel.org
Gerelateerde onderwerpen: