Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels in Havana

Hotels in Havana

De allerbeste hotels in Havana tref je aan daar waar de stranden het allermooist zijn, of de (koloniale) wijken het gezelligst. Cuba betovert je meteen en dit is tijdens een verblijf op hotel in Havana net zo! Waar wacht je nog op?

Je bent fan van de Caraïben en de Cubaanse ritmes? Rep je dan als de bliksem naar een hotel in Havana, gegarandeerd iets voor jou!

Boek je hotel in Havana hier zonder vervelende reservatiekosten. Zowel de luxueze als de meer op families gerichte hotels in Havana staan het hele jaar door paraat! We wensen je een onvergetelijk verblijf in Havana, Cuba!

 

Toeristische info

Hotels in Havana

Wie op hotel in Havana verblijft, geniet van een vakantie in een stad die tot werelderfgoed werd uitgeroepen door de UNESCO, werkelijk de mooiste hoofdstad in het hele Caraïbisch gebied! Het allermooiste voorbeeld ook van een oude, koloniale Spaanse stad in Amerika. Vooral op architecturaal gebied is sinds die tijd bijna alles hetzelfde gebleven, wat een vakantie in een hotel in Havana natuurlijk extra aantrekkelijk en uniek maakt! De stad ademt één en al nostalgie uit en is allesbehalve westers te noemen: geen hamburgertenten, chique winkels of neonlichten. Havana is één en al authenticiteit!

 
Geen reserveringskosten! Kies uit meer dan 5000 hotels met BookYourHotel.org
Gerelateerde onderwerpen: