Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels in Shanghai

Hotels in Shanghai

De allerbeste hotels in Shanghai tref je verspreid over de ganse stad aan, aan de Bund maar ook in de nieuwe opkomende stadswijken. China betovert je meteen en dit is tijdens een verblijf op hotel in Shanghai net zo! Waar wacht je nog op?

Je bent fan van megasteden en een unieke cultuurmix van oud en nieuw? Nog nooit een Chinese stad van dichtbij gezien? Rep je dan als de bliksem naar een hotel in Shanghai, gegarandeerd iets voor jou!

Boek je hotel in Shanghai hier zonder vervelende reservatiekosten. Zowel de luxueze als de meer op families gerichte hotels in Shanghai staan het hele jaar door paraat! We wensen je een onvergetelijk verblijf in Shanghai, China!

 

Toeristische info

Hotels in Shanghai

Eens je in tune bent met de polsslag van de stad, blijkt vakantie in een hotel in Shanghai een uitstekende garantie voor een opwindende citytrip! Amper een eeuw geleden nog het Parijs van het Verre Oosten genoemd, is Shanghai vandaag dé upcoming town bij uitstek, een hypermodern woud van wolkenkrabbers. Logeren in een hotel in Shanghai lijkt een apocalyptische ervaring maar eenmaal je er bent, blijkt het een bijzonder leefbare, zelfs aangename stad. Het epicentrum is de Bund, met hier en daar geïsoleerde stukjes van de oude stad, sfeervolle winkeltjes, barbiers, noedeltenten, ambachtslui, enz... In Shanghai kijk je je ogen uit!

 
Geen reserveringskosten! Kies uit meer dan 5000 hotels met BookYourHotel.org
Gerelateerde onderwerpen: