Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels in Rio de Janeiro

Hotels in Rio de Janeiro

De allerbeste hotels in Rio de Janeiro tref je aan daar waar de stranden het allermooist zijn. Brazilië betovert je meteen en dit is tijdens een verblijf op hotel in Rio net zo! Waar wacht je nog op?

Je bent fan van bruisende steden en ongerepte natuur? Nog nooit een echt carnavalsfeest van nabij gezien? Rep je dan als de bliksem naar een hotel in Rio de Janeiro, gegarandeerd iets voor jou!

Boek je hotel in Rio hier zonder vervelende reservatiekosten. Zowel de luxueze als de meer op families gerichte hotels in Rio staan het hele jaar door paraat! We wensen je een onvergetelijk verblijf in Rio de Janeiro, Brazilië!

 

Toeristische info

Hotels in Rio de Janeiro

Op hotel in Rio de Janeiro leer je de Braziliaanse way of life pas echt kennen! Rio de Janeiro, wereldhoofdstad van het carnaval, stad die bij miljoenen tot de verbeelding spreekt: gelegen in een prachtige baai, bezaaid met eilandjes, met stadswijken tussen de heuvels gebouwd, met beroemde stranden als Copacabana of Ipanema, het ritme van de samba...! Het toeristisch hoogtepunt tijdens je verblijf in je hotel in Rio beleef je op de Corcovadoberg, met het beroemde Christusbeeld met uitgestrekte armen, hét beroemdste gezicht van de stad...

 
Geen reserveringskosten! Kies uit meer dan 5000 hotels met BookYourHotel.org
Gerelateerde onderwerpen: