Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels in Luik

Hotels in Luik

De beste hotels in Luik hebben bijna allemaal het oude centrum als thuisbasis en vormen zo de ideale kans om "la Cité Ardente" ongestoord in geuren en kleuren te leren kennen!

Je houdt van cultuur en bruisende steden? Je zou graag eens lekker gastronomisch genieten? Dan zijn de hotels in Luik helemaal je ding!

Boek je hotel in Luik hier en vergeet bijkomende kosten. Zowel de luxueuze als de meer op families gerichte hotels in Luik staan het hele jaar door voor je klaar! We wensen je alvast een aangenaam verblijf in Luik!

 

Toeristische info

Hotels in Luik

Luik wordt vaak de Vurige Stede genoemd en dit is beslist niet overdreven. Iedereen die ooit eens in een hotel in Luik heeft overnacht zal het hier dan ook meteen mee eens zijn. De Maasstad draagt al jaren de titel van Kunststad en is een uitstekende garantie voor een zalig weekendje weg, een stad van tuinen en parken, van talloze monumenten en bezienswaardigheden. In Luik is het altijd zalig toeven: de ontelbare kronkelende straatjes, de beroemde trappen (thiers), de rustige doodlopende steegjes, allemaal staan ze garant voor een uniek verblijf! Je zult tijdens je verblijf in een hotel in Luik meteen begrijpen waar de stad haar bijnaam aan te danken heeft!

 
Geen reserveringskosten! Kies uit meer dan 5000 hotels met BookYourHotel.org
Gerelateerde onderwerpen: