Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels in Ieper

Hotels in Ieper

De beste hotels in Ieper zul je vooral in met geschiedenis doorspekte stadscentrum aantreffen. De uitgelezen startplaats dus om de stad van binnen en van buiten te leren kennen!

Je bent fan van steden met een levende geschiedenis? Of gewoon eens zin om jezelf lekker gastronomisch te verwennen? Dan zijn de hotels in Ieper zeker iets voor jou!

Boek je hotel in Ieper hier zonder vervelende reservatiekosten. Zowel de luxueze als de meer op families gerichte hotels in Ieper staan het hele jaar door paraat ! Alvast een onvergetelijk verblijf in Ieper gewenst!

 

Toeristische info

Hotels in Ieper

Verblijven in een hotel in Ieper is één en al plezier!. De stad in de Westhoek heeft alles wat je in een echte stad kan vinden: geschiedenis, cultuur, gastronomie en winkelpret. De restanten van de Eerste Wereldoorlog zijn in de hele stad en ook in de nabije omgeving heel sterk aanwezig en zullen iedereen onmiddellijk fascineren. De wereldbekende 'Last Post' kun je nog iedere dag horen en het Flanders Fields Museum is één van de beste in zijn soort! Naast het oorlogsverleden kan men in Ieper natuurlijk nog van een pak andere cultuurhistorische bezienswaardigheden genieten. Je hotel in Ieper ligt nooit ver van de Grote Markt met de Lakenhallen of de leuke winkelstraten... Ieper verwelkomt je graag!

 
Geen reserveringskosten! Kies uit meer dan 5000 hotels met BookYourHotel.org
Gerelateerde onderwerpen: