Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels in Hasselt

Hotels in Hasselt

De beste hotels in Hasselt zul je vooral in het gezellige en vaak volledig autovrije centrum aantreffen. De uitgelezen startplaats dus om Vlaanderen's gezelligste stad van binnen en van buiten te leren kennen!

Je bent fan van gezellige (winkel)steden? Gebrand op cultuur? Of zin om jezelf eens lekker gastronomisch te verwennen? Dan zijn de hotels in Hasselt zeker iets voor jou!

Boek je hotel in Hasselt hier zonder vervelende reservatiekosten. Zowel de luxueze als de meer op families gerichte hotels in Hasselt staan het hele jaar door paraat ! Alvast een onvergetelijk verblijf in Hasselt gewenst!

 

Toeristische info

Hotels in Hasselt

Verblijven in een hotel in Hasselt staat voor één en al ontspanning en plezier. De Limburgse hoofdstad is een intrigerende mengeling van bruisende winkelstraten, oude gebouwen en pleinen, en in het oog springende hedendaagse architectuur. Wie één of meer nachten in een hotel in Hasselt verblijft, logeert meteen in dé winkelstad bij uitstek en bovendien dé allergezelligste stad van Vlaanderen. Hasselt laat je proeven van ontelbare charmante cafeetjes en overheerlijke restaurants en heeft ook aan op het vlak van cultuur heel wat in de aanbieding. Zo kun je vanuit je hotel in Hasselt onmiddellijk het erg interessante Jenevermuseum, het trendy Modemuseum of de uniek Japanse Tuin gaan zien... Hasselt, de Hoofdstad van de Smaak weet iedereen te overtuigen!

 
Geen reserveringskosten! Kies uit meer dan 5000 hotels met BookYourHotel.org
Gerelateerde onderwerpen: