Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels in Knokke Aanbiedingen

Hotels in Knokke-Heist

In Knokke vind je heel wat charmante hotels, op de zeedijk, in het centrum, tussen de velden of in het Zoute bij 't Zwin.

Je houdt van bruisende badsteden, zon en zee, cultuur en een vleugje 'Monaco'? Je had graag eens gelogeerd in de mooiste kuststad van België? Dan zijn de hotels in Knokke helemaal iets voor jou!

Reserveer je hotel in Knokke hier zonder extra reserveringskosten, rechtstreeks in het hotel. Alleen, met z'n tweetjes of het hele gezin, de hotels in Knokke verwelkomen iedereen het hele jaar door! We wensen je alvast een heerlijk verblijf gewenst in Knokke, parel van de Belgische Kust!

 

Toeristische info

Hotels in Knokke-Heist

Knokke: een absolute topbestemming aan de Belgische Kust. Zon, zee, mooie stranden (Heist, Duinbergen, Albertstrand, Knokke en 't Zoute), een uniek natuurreservaat 't Zwin, een schitterend cultuuraanbod, tal van winkelmogelijkheden, hier en daar architectuurpareltjes en een excellente sportinfrastructuur. Wie kiest voor een weekendje of vakantie aan zee in een hotel in Knokke wordt dus op zoveel moois getrakteerd. Suspense kun je vinden in het casino, cultuur opsnuiven doe je in een van de 50 kunstgalerijen. En dan is er nog de Lippenslaan, de beroemde winkelstraat. Aan de grens met Nederland vind je het Zoute, met voorsprong de meest mondaine badplaats aan de Belgische Kust, met bomenlanen, kronkelende weggetjes, oogstrelende villa's, een golfterrein en natuurlijk...het Zwin. Logeren op hotel in Knokke is een levensstijl op zich! Alvast veel plezier gewenst!

 
Geen reserveringskosten! Kies uit meer dan 5000 hotels met BookYourHotel.org
Gerelateerde onderwerpen: