Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels in Gent Aanbiedingen

Hotels in Gent

Gent is een van de mooiste historische steden van Europa en in een bruisende cultuurstad als Gent is elk weekend wel wat te beleven.

In oktober is er het internationaal Filmfestival in Gent, in November is Gent dan weer het toneel van de beroemde wieler zesdaagse.

Boek hier uw hotels in Gent zonder reservatiekosten. Elk van de hotels werd door ons geselecteerd. Al deze hotels zijn uitstekend gelegen.

 

Toeristische info

Hotels in Gent

Gent is een bruisende stad in het hart van Oost-Vlaanderen. Wandelen door Gent is een reisje door de tijd. Gent is een unieke mix van historische architectuur en hedendaagse evenementen, een veelzijdig gastronomisch palet, perfecte verblijfsfaciliteiten en een boeiend nachtleven: vier goede redenen om Gent te verkennen. Gent werd officieel uitgeroepen tot gezelligste stad van Vlaanderen en kreeg drie Michelin sterren voor de magische verlichting. Als je niet overnacht in Gent, ben je er niet geweest! Kom Gent verkennen in één van de vele hotels die deze stad telt. Van grote internationale hotels tot kleine familiale hotels, Gent heeft voor ieder wat wils.

 
Geen reserveringskosten! Kies uit meer dan 5000 hotels met BookYourHotel.org
Gerelateerde onderwerpen: