Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels in de Oostkantons

Hotels in Oostkantons

De beste hotels in de Oostkantons vind je terug in de buurt van pittoreske dorpjes of aan de rand van de eindeloze Hoge Venen. De allerbeste garantie voor een uniek verblijf temidden de natuur!

Met het ganse gezin erop uit, lekker gastronomisch verwend worden, of jezelf sportieve hoogten injagen. De hotels in de Oostkantons maken alles mogelijk!

Boek je hotel in de Oostkantons hier en vergeet extra reservatie kosten. De charmante, luxueuze en familiehotels in de Oostkantons verwelkomen je altijd met open armen. We wensen je alvast een onvergetelijk verblijf in de Oostkantons!

 

Toeristische info

Hotels in Oostkantons

Wie een hotel in de Oostkantons boekt, doet dit vooral voor de natuur. Deze unieke regio in België laat toe om urenlang te wandelen of te fietsen, eens lekker helemaal weg van de bewoonde wereld. De streek wordt bijna grotendeels bedekt door het erg waardevolle natuurgebied de Hoge Venen, in de winter een uitgelezen plaats voor sneeuwpret maar ook in de zomer vanwege de interessante fauna en flora bijzonder leuk om in rond te wandelen of aan sport te doen. Verblijven in een hotel in de Oostkantons brengt je vlakbij het hoogste punt van België of aan de mooie stuwmeren van Bütgenbach en Robertville. Logeren in een hotel in de Oostkantons is een uitstekende garantie voor een onvergetelijke vakantie!

 
Geen reserveringskosten! Kies uit meer dan 5000 hotels met BookYourHotel.org
Gerelateerde onderwerpen: