Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels in Calafate

Hotels in Calafate

De allerbeste hotels in Calafate tref je aan daar waar de vergezichten het allermooist zijn. Patagonië betovert je meteen en dit is tijdens een verblijf op hotel in Calafate net zo! Waar wacht je nog op?

Je bent fan van ongerepte natuur? Nog nooit een gletsjer van nabij gezien? Rep je dan als de bliksem naar een hotel in Calafate, gegarandeerd iets voor jou!

Boek je hotel in Calafate hier zonder vervelende reservatiekosten. Zowel de luxueze als de meer op families gerichte hotels in Calafate staan het hele jaar door paraat! We wensen je een onvergetelijk verblijf in Calafate!

 

Toeristische info

Hotels in Calafate

Echte, wilde natuur, met gletsjers die uniek zijn in de wereld: El Calafate heeft alles wat je van Patagonië verwacht. Overnachten in een hotel in Calafate, een dorp van zo'n 7000 inwoners, betekent overnachten op een boogscheut van de eeuwenoude gletsjers, die allen mysterieuze namen meekregen: de hoogste: Glacier Spegazzini, de grootste: Glacier Upsala, de meest toegankelijke en de enige ter wereld die jaarlijks groeit: Glacier Perito Moreno. Vakantie in een hotel in Calafate betekent dus actief genieten van de wonderbaarlijke Patagonische natuur!

 
Geen reserveringskosten! Kies uit meer dan 5000 hotels met BookYourHotel.org
Gerelateerde onderwerpen: