Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels in Buenos Aires

Hotels in Buenos Aires

De allerbeste hotels in Buenos Aires tref je vooral aan in het Recoleta District en de Monserrat-wijk, hoewel het "Microcentro", het pompende stadshart, natuurlijk zeker niet vergeten mag worden!

Je bent fan van multiculturele, cosmopolitische steden met een latijns tintje? Je houdt van dansen en laat opblijven? Dat zijn de hotels in Buenos Aires zeker je ding!

Boek je hotel in Buenos Aires hier zonder vervelende reservatiekosten. Zowel de luxueze als de meer op families gerichte hotels in Buenos Aires staan het hele jaar door paraat! Alvast een onvergetelijk verblijf in Buenos Aires gewenst!

 

Toeristische info

Hotels in Buenos Aires

Schitterende architectuur, grote boulevards, levendige pleinen omringd door bruisende cafés en restaurants, ... Kiezen voor een hotel in Buenos Aires, het enige echte "Parijs van Zuid-Amerika", is kiezen voor een zacht klimaat, proeven van een heerlijke argentijnse keuken, cultuur opsnuiven aan het Teatro Colón (zowat het bekendste gezicht van de stad), eeuwen geschiedenis induiken op het Plaza de Mayo, de tango leren dansen in Neuva Pompeya. Vakantie in een hotel in Buenos Aires betekent dat je al je zintuigen aan bod laat komen. Buenos Aires, een stad die als muziek in de oren klinkt!

 
Geen reserveringskosten! Kies uit meer dan 5000 hotels met BookYourHotel.org
Gerelateerde onderwerpen: